adres TvMalbork.pladres TvMalbork.plJesteś świadkiem ważnego wydarzenia, pożaru, kolizji, wandalizmu ? TV MALBORK - Tel. alarmowy: 883 100 011 - CZEKAMY NA TWÓJ SYGNAŁ 24/h !

TvMalbork.pl to portal telewizyjno informacyjny miasta Malborka, powiatu malborskiego oraz całego regionu. Jego pracownicy towarzyszą z kamerą wszystkim ważnym i ciekawym wydarzeniom.

reklama w TvMalbork? info dział reklama

PostHeaderIcon Kilka pytań do … Zespołu Twins

Ocena widzów TvMalbork: / 147
SłabyŚwietny 
wydarzenia - wydarzenia

Dnia 26 lipca 2011 r.  do naszej redakcji zadzwonił Aleks wyrażając chęć udzielenia nam wywiadu. Zgodziliśmy się. Zobaczcie co z tego wyszło...

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Dla TvMalbork.pl z zespołem Twins rozmawiali Ewelina Gil i Mateusz Lewandowski.
Montaż : Mateusz Lewandowski

podobne materiały TvMalbork.pl

Komentarze  

#33 Debilizm !!Grzegorz 2012-04-04 17:05
Rany boski znajdzie się ktoś kto ich utłucze ! A może chłopaki pomyślcie żeby śpiewać w wariatkowie daje głowę że ludzie by tam się ciszyli że bywają ludzie głupsi od nich !!!chłopaki jesteście DRAMATEM MALBORKA !!!!
Cytować

#32 Wojewódzki im dobrze radziłŁukasz 2012-04-02 22:25
Wojewódzki po ich występie powiedział: powinniście iść śladami The beatles. Powinniście się rozpaść... I oni posłuchali porady. I dobrze
Cytować

#31 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinsaaa 2011-11-03 22:44
TU NIE TRZEBA NIC KOMENTOWAĆ - wystarczy obejrzeć ;)
Cytować

#30 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsMaks 2011-10-13 16:48
'Zaczny yyobić kayjeje, EMO BOY!' nie no, duży szacunek za brak wstydu i dobre podejscie do samokrytyki
Cytować

#29 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinslol 2011-10-13 00:24
MANAGER hahaha jakie teksty nie ma co siara jest ;D
Cytować

#28 powielam poprzedni komentarzkjuik 2011-09-28 07:55
EWELINA MATEUSZ PELEN SZACUN ;-)
JA BYM NIE DAL RADY
Cytować

#27 powielam poprzedni komentarzkjuik 2011-09-28 07:53
pelen szacun dla prowadzacych ;-)
Cytować

#26 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsWiór 2011-09-27 19:25
Talentu to Ty nie masz chłopie za grosz! Podobno urodziłeś się facetem więc zachowuj i ubieraj się jak facet. Odnoszę wrażenie, że masz poważne zaburzenia osobowości. Zamiast robić sobie wstyd, po prostu udaj się do dobrego specjalisty.
Cytować

#25 szacunMałgosia 2011-09-07 09:23
Duży szacun dla prowadzących wywiad. Ja nie mogłabym na waszym miejscu utrzymać takiej powagi. Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam
Cytować

#24 KonfliktPatrycja 2011-08-31 17:54
Cytując Alexa 'Kazdy ma prawo do wyrażania swojej opinii' chciałam zwrócić uwagę na konflikt między managerem a artystą, który prawdopodobnie jest innego zdania. Uważam, że menager powinien reprezentować artystę i jego poglądy. Skoro Alex wszystkim wybacza, wybaczy też osobom które 'naruszą dobro zespołu', jak pisze menager. Podawanie sprawy do policji nie klasyfikuje się do kategorii wybaczania. Coś mi tu zgrzyta.
Cytować

#23 Zespołu TwinsKolo 2011-08-30 12:23
Spójrzcie ile jest komentarzy, czyli jednak ma sens puszczanie takiego kabaretu.Oglądalność się poprawia.Rozbawili mnie do łez.
TAK trzymajcie "braciszki"
Cytować

#22 AHAHAHAdżon 2011-08-17 18:22
TYLKO DENS..MA DZIŚ SENS :lol:
Cytować

#21 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinsziomek95 2011-08-15 22:09
"Zawsze urodzilem sie tutaj" dobre...
Cytować

#20 ku chwale MalborkaŁukasz 2011-08-15 21:22
Witam serdecznie.
Chciałbym serdecznie podziękować TV Malbork za wywiad z zespołem TWINS. Oglądam ten wywiad codziennie rano i dzięki niemu i takim właśnie artystom poprawia mi się humor na cały dzień. Z niecierpliwości ą czekam wydania płyty zespołu jak i oddzielnych singli ALEKSA, który postanowił odłączyć się od zespołu. Wielka szkoda trochę, ale myślę że dalej będzie go wspierał brat a także udzielał się gościnnie i artystycznie. Wielkie dzięki chłopaki za to, że Wasza grupa odnosi sukcesy w TV i różnych programach rozrywkowych, bo dzięki temu możecie zdobyć coraz większą publiczność nie tylko w Polsce ale także w całej Unii. Róbcie tą robotę dalej tak samo dobrze jak do tej pory a na pewno sukcesy przyjdą szybciej niż myślicie. Ku chwale polskiej ojczyzny!!! Ku chwale całemu Malborkowi !!!
Cytować

#19 MANAGER ZESPOŁU TWINS.Adam Kozłowski 2011-08-15 10:55
MANAGER ZESPOŁU TWINS. OSTRZEGAM,ŻE WSZYSTKIE KOMENTARZE,KTÓR E NARUSZAJĄ DOBRO ZESPOŁU, A WIĘC WYZWISKA, NĘKANIE,OŚMIESZ ANIE I GNĘBIENIE W SPOSÓB ZŁOŚLIWY PRZEZ OSOBY,KTÓRE TO ROBIĄ W SPOSÓB ZŁOŚLIWY I SZYDERCZY ZOSTANIE SKIEROWANY WNIOSEK DO PROKURATURY.MANAGER ZESPOŁU TWINS.
Cytować

#18 Niech ruszają w trasę koncertowąMichał 2011-08-14 10:17
Kocborowo Świecie Tworki
Cytować

#17 OGMCode 2011-08-10 13:50
Oni sami się proszą żeby wpierd()l dostać. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Cytować

#16 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinspaweł123 2011-08-09 14:42
jak mu się tak podobają niemcy niech tam się przeniesie a nie robi siary Malborkowi, i niech wszczepi sobie implanty piersi bo tylko tego mu brakuje.
Cytować

#15 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsAgnes 2011-08-08 09:04
O masakra czy wszystkie bliźniaki tak sapią i mlaszczą, pytam bo Jarek ma podobnie:),mego premia do pensji dla reporterów, profesjonalizm , potrafili się powstrzymać od brechu.
Cytować

#14 MatkoooooKlaudiaaaa 2011-08-07 19:42
Matko Boska pośmiewisko dla Malborka
Cytować

#13 NiedorozwojeWojciech 2011-08-07 10:27
Ludzie nie wrzucajcie tych pajaców na wizje bo mi sie drobne w kieszeni nie zgadzają jak ich widze !!!! Co za debile oby nie staneli na mojej drodze jak ich spotkam podpity :) Wstyd i hańba dla miasta !!!! Niedorozwoje !!!
Cytować

#12 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinsdżon 2011-08-06 19:12
Ja myslę, że jak The Twins się rozpadli to już nie będzie to samo:( Fakt, że bedzie teraz bardziej demonicznie ze strony Emo Aleksa, ale wolałem ten wcześniejszy disko-kantry klimat, te niezapomniane, fantastyczne płyty i występy do kotleta. Świetnie zaspiewali takze na końcu wywiadu..te niezapomniane głosy i melodie. JESTEŚCIE BOSCY!!!!!! ahahahahahaha
Cytować

#11 losie...Grażyna 2011-08-06 15:07
losie.. kiedyś na jarmarkach jako rozrywkę pokazywano babę z wąsami.. teraz jest Twins z Malborka... a prowadzący- gratulacje trzymali się dzielnie... :))
Cytować

#10 bravo!natalka 2011-08-06 08:36
Brawa..wielkie brawa dla reporterów.. że wykazali się takim profesjonalzime m.... i nie pękli zeeeee.....ŚMIECHU:)!!!
POZDROWIENIA 8)
Cytować

#9 RE: Kilka pytań do … Zespołu Twinsgonia 2011-08-05 16:35
Uważam, że TV MALBORK.PL powinna zasponsorować jakiś koncert w Malborku zespołowi Twins, a nie jakiś tam suchy reportarzyk w necie.
Cytować

#8 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsZłoty 2011-08-05 13:56
Tego nie da się oglądać dłużej niż 2 minuty, nie wiem jak można się tak błaźnić i być takimi burakami. Ładna anty reklama dla naszego miasta ;/
Cytować

#7 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsMagda 2011-08-05 13:19
Lol xD Jak spotkałam ' Alexa' na ulicy myślałam, że to super płaska laska hahahahahah xd
Ueeeeeehhaaaa Tokio Hotel
Cytować

#6 !!Nataliaaaaa....... 2011-08-05 13:15
Tylko dens dens dens dzis ma sens
Demonioczny Alex pobudzil moja wyobraznie :P
Jesli chodzi o solistke, prosze zrobic przesluchanie... na pewno sie zglosze:)
Cytować

#5 RE: Kilka pytań do … Zespołu TwinsRuda 2011-08-05 12:50
hahahahaha Arkadikuss ja wytrzymalam calos ale po dwoch minutach reka sama szla na pauze xD Co do naszych kochanych braci Kozłowskich, szkoda jakiego kolwiek komenatarza...szkoda, że promuje się nasze miasto w taki banalny sposob zamiast zwrocic uwage na osoby i wydarzenia godne uwagii mieszkancow i nie tylko ;) Ale plus jest taki ze chociaz sie posmialam ;]
Cytować

#4 OMGArkadikuss 2011-08-05 11:58
Nie wytrzymałem dłużej niż 2 minuty...

"Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię". A ja już od 4 lat czekam na moją sprawę sądową, za wyrażenie mojej opinii po "Dens, dens, dens, tylko dens ma dziś sens" w MT... YUCK!
Cytować

Dodaj komentarz

Regulamin komentarzy Regionalnej Telewizji Internetowej TvMalbork.pl - dodając komentarz AKCEPTUJESZ REGULAMIN - kliknij by przeczytać

Kod antysapmowy
Odśwież

Regionalna Telewizja Internetowa TvMalbork jest lokalnym, internetowym portalem informacyjnym, działającym na podstawie prawa prasowego – Ustawa z dnia 26 stycznia 1984. W Krajowym Rejestrze Sądowym Dzienników i Czasopism nasz serwis został zarejestrowany pod numerem 1691 jako Gazeta Codzienna – Dziennik.

"Prawo Prasowe: Roz. 1, Art. 1. Prasa, zgodnie z Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej, korzysta z wolności wypowiedzi i urzeczywistnia
prawo obywateli do ich rzetelnego informowania, jawności życia publicznego oraz kontroli i krytyki społecznej".

TvMalbork.pl  - Portal Telewizyjno Informacyjny miasta Malborka, powiatu malborskiego i regionu - ważne informacje przesyłaj na redakcja@tvmalbork.pl
adres redakcji i biura reklamy: 82-200 Malbork, Plac Słowiański 18 - tel./fax 55 612-36-99 - czynny 24/h
" R e a l n e   i n f o r m a c j e,  w i r t u a l n i e   n i e o g r a n i c z o n e "

od 3 czerwca 2010 roku zamieściliśmy już ponad 1000 materiałów wideo o naszym mieście Malborku i okolicach na www.tvmalbork.pl. Uaktualniamy serwis 24/h na dobę. Mamy nadzieję, iż będziecie państwo z nami uczestniczyć w rozwoju Malborskiej Regionalnej Telewizji Internetowej i serwisu darmowych ogłoszeń drobnych Malborczyk www.malborczyk.pl - Czekamy na Państwa nagrania z całego POWIATU MALBORSKIEGO - Chcesz poinformować mieszkańców o wydarzeniu ? nagraj (nawet telefonem komórkowym) i prześlij na e-mail
© www.tvmalbork.pl  - 3 czerwiec 2010 data powstania Malborskiej Regionalnej Telewizji Internetowej UWAGA !
Zakaz kopiowania lub rozpowszechniania jakichkolwiek materiałów, znajdujących się w serwisie tvmalbork.pl; malborczyk.pl bez zgody pisemnej redakcji TvMalbork.pl!

Reklama

-------------------------------------------------

PROBLEMY z oglądaniem ??? Możemy pomóc

Problemy z oglądaniem?

Pytaj! My poszukamy dla Ciebie odpowiedzi

Na każde pytanie jest odpowiedź. Czasem tylko nie wiemy, jak i komu je zadać. TvMalbork zrobi to za Was. Zadamy każde Wasze pytanie tym, którzy będą wiedzieli jak na nie odpowiedzieć. Nie damy się zbyć słowami „Nie wiem...”. Pamiętajcie: kto pyta, nie błądzi.

------------------------------------------------------

„Panie Burmistrzu, czy...” oraz inne pytania przed kamerą TvMalbork.pl

OBYWATELU PRZYJDŹ ! WYPOWIEDZ SIĘ !

Zobacz odcinek 1 - Panie burmistrzu, czy...

„Panie Burmistrzu, czy...” odc. 2

„Panie Burmistrzu, czy...” odc. 3

-------------------------------------------

MISS MALBORKA 2012 - wygraj 10.000 zł !

--------------

ZGŁOSZENIA DO PROJEKTU KOPCIUSZEK - kliknij

NAJNOWSZE OFERTY POWIATOWEGO URZĘDU PRACY - kliknij na logo

od 3 czerwca 2010
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterdziś10886
mod_vvisit_counterwczoraj20219
mod_vvisit_counterten tydzień50406
mod_vvisit_counterostatni tydzień133231
mod_vvisit_counterw tym miesiącu429532
mod_vvisit_counterw zeszłym miesiącu577704
mod_vvisit_counterw sumie6563911

We have: 104 guests, i Inni widzowie online
Twoje IP: 38.107.179.238
 , 
Dziś: Maj 23, 2012

Kto: PSYCHOCUKIER

Gdzie: Klub Muzyczny NEMROD, Malbork

Kiedy: 1 czerwca 2012r., godz. 20

Za ile: 10 zł / 15 zł (bilety w przedsprzedaży dostępne w klubie oraz w MCKiE pok. 26)

Zapraszamy na otwarcie wystawy
PLAKAT FILMOWY
lata 60-70 XX wieku
Wystawa czynna do 25.05.2012
w godz. 11.00 - 17.00
środa: 11.00 - 18.00
Malborskie Centrum Kultury i Edukacji
Nova Galeria, Szpital Jerozolimski
ul. Armii Krajowej 68, Malbork

ZATAŃCZYSZ?

KursTanca1__

organizujesz